Ζητήστε τον κατάλογό μας

Σχεδιάστε τον κήπο των αισθήσεών σας


Οι συμβουλές που μας ζητούν συνήθως οι  πελάτες μας αφορούν σε τεχνικά ζητήματα όπως ο τρόπος και ο χρόνος φύτευσης, τα κλαδέματα κλπ.

Πολλοί από τους πελάτες μας  μάς ζητούν να τους δώσουμε συμβουλές του τύπου «Τι θα πήγαινε δίπλα σ’ ένα τοίχο ή στα κάγκελα» ή ακόμα «αν το τάδε χρώμα πάει μ’ αυτή την πέτρα» κλπ. Σ’ αυτή την περίπτωση οι συμβουλές που μπορούμε να δώσουμε δεν είναι τίποτε άλλο παρά … οι δικές μας ιδέες.

Καταλήγουμε λοιπόν στο εξής απλό συμπέρασμα: Οτιδήποτε θέλουμε να κατασκευάσουμε σ’ ένα κήπο, ακόμα και ο ίδιος ο κήπος, ξεκινάει από την «αρχική μας ιδέα» και εξαρτάται από το προσωπικό γούστο του καθενός.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω σκεφτήκαμε να δώσουμε μια σειρά από συμβουλές και ιδέες για να σας διευκολύνουμε στο σχεδιασμό του κήπου σας ώστε  να χρησιμοποιήσετε  στο χώρο σας, με τον καλύτερο τρόπο, τις εκατοντάδες ποικιλίες και τις χιλιάδες φυτά Τριανταφυλλιάς που σας προσφέρουμε.  

Θα σας βοηθήσουμε επίσης να απόκτήσετε ένα υπόβαθρο γνώσεων ώστε να ανατρέξετε και να βρείτε τις κατάλληλες πληροφορίες για κάποιο θέμα, να εκφράσετε πιο καθαρά τις απόψεις σας στον προμηθευτή των φυτών σας ή και στον κηποτέχνη που θα αναλάβει την κατασκευή μέρους ή όλου του κήπου σας.

Γενικά οι απόψεις και οι συμβουλές μας δεν υποκαθιστούν τους ειδικούς ( τοπιοτέχνες, κηποτέχνες), αλλά θα σας κάνουν να εκτιμήσετε καλύτερα τη δουλειά του ειδικού.

Τα φυτώριά μας μπορούν να αναλάβουν το σχεδιασμό και την κατασκευή του κήπου σας (ιδιαίτερα του ... τριανταφυλλόκηπου σας) με την βοήθεια των συνεργατών μας σ όλη την Ελλάδα. Καλέστε μας στο τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε.

Οι ιδέες σας θα πάρουν σάρκα και οστά με τον καλύτερο τρόπο …

 

 

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Ακολουθώντας λίγα και απλά βήματα, σε λίγο χρόνο και και μετά από σχετική προσπάθεια, θα μπορέσετε να δώσετε το δικό σας στυλ στον κήπο των ονείρων σας.

Η ιδέα μας στην αρχή πρέπει να είναι εύκολη και οικονομική...
... "η αρχική μας ιδέα" ωριμάζει....
...συνεχίζουμε με την αποτύπωση τους στο έδαφος ... με τη βοήθεια μαρμαρόσκονης...
Με την κατεργασία του εδάφους μπαίνουμε στο γεωτεχνικό μέρος της κατασκευής του κήπου ...
Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία ενός κήπου στην Ελλάδα είναι η άρδευση...
Βασική προϋπόθεση για την δημιουργία ενός ροδώνα είναι η αγάπη για το τριαντάφυλλο ..
Αναζήτηση βάσει χαρακτηριστικών

«ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ΑΒΡΑΜΗ»
ΥΙΟΙ Π. ΑΒΡΑΜΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.,

Περιοχή Μηδέν Λουδία,
Τ.Θ. 134,
T.K. 581 00 Γιαννιτσά
Ν. Πέλλας

Τηλ: 23820 22220 (4 γραμμές)
Fax : 23820 26901
e-mail : [email protected]
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης