Ζητήστε τον κατάλογό μας


Προϊόντα - Λιανική Πώληση

Οι τριανταφυλλιές είναι πρόκληση. Θα μπορούσατε να γεμίσετε  όλο τον κήπο σας με τριανταφυλλιές... Να δημιουργήσετε ένα τριανταφυλλόκηπο ή ροδώνα!

Είναι πολλοί οι λόγοι που κάνουν την τριανταφυλλιά ένα φυτό μοναδικό για τον κήπο ή τη βεράντα σας: οι αναρίθμητοι χρωματικοί συνδυασμοί, η συνεχής και άφθονη ανθοφορία, τα υπέροχα μοναδικά αρώματα αλλά και το μέγεθος και ο τρόπος ανάπτυξης αυτού του φυτού.

Πάρτε λοιπόν τον χρόνο και την διάθεση και περιηγηθείτε στον κόσμο του τριαντάφυλλου. Προμηθευτείτε τις τριανταφυλλιές σας και δημιουργήστε τον κήπο που ονειρεύεστε.

Κάντε κλικ στις παρακάτω υποσελίδες  που περιγράφουν τις διάφορες κατηγορίες τριανταφυλλιών. Ανακαλύψτε τις πολλές ποικιλίες που διαθέτουμε και τους τρόπους που αυτές μπορούν να γίνουν το ομορφότερο στολίδι του χώρου σας. Ψάξτε και για άλλα φυτά που θα συμπληρώσουν αυτό το πολύχρωμο και αρωματικό μωσαϊκό.

Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις ποικιλίες και τις κατηγορίες των τριανταφυλλιών που ταιριάζουν στο χώρο σας.


... Βάλτε στο χώρο σας τις δικές σας ρόδινες πινελιές με μεράκι και φαντασία…


Οι τριανταφυλλιές για τα παρτέρια και τα ανθοδοχεία σας. Τα τριαντάφυλλά τους με το τέλειο σχήμα τους είναι αυτά που οι τελευταίες γενιές βλέπουν συνέχεια στους περισσότερους κήπους και στα ανθοδοχεία.
Νέες ποικιλίες στο στυλ των παλιών εκατοντάφυλλων. Συνδυάζουν τη λεπτή και ρομαντική γοητεία των παλιών τριανταφυλλιών με την ποικιλία των χρωμάτων και τη συχνότητα και αφθονία της ανθοφορίας των σύγχρονων ποικιλιών.
Kάθε βλαστός από τις ποικιλίες αυτής της κατηγορίας φέρει ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα που ανοίγουν σχεδόν όλα μαζί. Είναι οι οι κατεξοχήν τριανταφυλλιές για χαμηλά παρτέρια και διαδρόμους.
Oι τριανταφυλλιές αυτές στέκονται μεγαλοπρεπείς, στηριζόμενες στα πυκνά κλαδιά τους και σχηματίζουν θαυμάσιους φράκτες και χωρίσματα. Ανθίζουν συνέχεια...
Τα τριαντάφυλλα αναδύουν την μαγευτικότερη ομορφιά τους όταν τα αντικρίζουμε από κάτω. Η άφθονη ανθοφορία τους και η μεγαλοπρεπής ανάπτυξή τους ισοφαρίζουν την έλλειψη των τριαντάφυλλων κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Υπάρχουν και ποικιλίες που ανθίζουν συνέχεια.
Είναι τριανταφυλλιές με χαμηλή ανάπτυξη, ύψους 40 - 60 εκ., που είναι ιδανικές για τους μικρούς κήπους, τις βεράντες και τα μπαλκόνια. Είναι οι ιδανικές τριανταφυλλιές για χαμηλές συστάδες, παρτέρια και μπορντούρες.
Χαμηλές τριανταφυλλίτσες με μικρού μεγέθους τριαντάφυλλα αλλά πολύ-πολύ άφθονη ανθοφορία.
Tριανταφυλλιές με πλάγια και πολύ πυκνή βλάστηση, είναι θαυμάσιες για να καλύψουν μια επιφάνεια γης.
Οι τριανταφυλλιές της κατηγορίας αυτής καλλιεργήθηκαν και αγαπήθηκαν τους προηγούμενους αιώνες. Είναι αυτές που θα σας δώσουν τα πέταλα για το γλυκό τριαντάφυλλο ή για το ροδόσταμα...
Θαυμάσιες για μεμονωμένες φυτεύσεις στο γκαζόν...
Χρησιμοποιούνται στο γκαζόν και σε φαρδείς επιβλητικούς διαδρόμους ...
... για γλάστρες, πιθάρια, μικρούς κήπους και βραχόκηπους.

1 2 Επόμενo »Αναζήτηση βάσει χαρακτηριστικών

«ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ΑΒΡΑΜΗ»
ΥΙΟΙ Π. ΑΒΡΑΜΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.,

Περιοχή Μηδέν Λουδία,
Τ.Θ. 134,
T.K. 581 00 Γιαννιτσά
Ν. Πέλλας

Τηλ: 23820 22220 (4 γραμμές)
Fax : 23820 26901
e-mail : info@avramis.gr