Ζητήστε τον κατάλογό μας

Χρόνος και Τρόπος αποστολής της παραγγελίας σας


Χρόνος αποστολής
Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται αμέσως εφόσον δίνονται εντός των ορίων που γίνονται οι πωλήσεις μας (γενικά από τέλος Οκτωβρίου ως τα μέσα Απριλίου).
Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβάλουμε τα χρονικά περιθώρια της πώλησης κατά μερικές μέρες εφόσον ο καιρός το επιτρέπει. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν τη φύτευση τότε πιθανόν να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στις αποστολές των φυτών.

 Τρόπος αποστολής
α. Κατά την αποστολή των φυτών, το κάθε φυτό φέρει σε ειδική ετικέτα νάιλον τον κωδικό, την κατηγορία, κσι το όνομα της ποικιλίας, σύμφωνα με την περιγραφή του καταλόγου μας. Περισσότερα από ένα φυτό της ίδιας ποικιλίας είναι δεμένα μεταξύ τους σε μάτσο. Οι ετικέττες των φυτών είναι ανεξίτηλες και σας συνιστούμε να τις κρατήσετε πάνω στα φυτά, θα σας βοηθήσουν στις μελλοντικές σας επιλογές και δεν προκαλούν κανένα απολύτως προβλημα στην ανάπτυξη των φυτών.
β. Στην κάθε αποστολή υπάρχει απαραίτητα και ο έντυπος εικονογραφημένος κατάλογός μας ασχέτως αξίας της παραγγελίας και χωρίς προηγούμενη ζήτηση από τον πελάτη μας. Στις ομαδικές παραγγελίες (δείτε παρακάτω) μπαίνουν περισσότεροι κατάλογοι, όσοι και τα επιμέρους δέματα (αγοραστές) της ομαδικής παραγελίας.

γ. Η κάθε αποστολή συνοδεύεται με Δελτίο Αποστολής και Απόδειξη Λιανικής Πώλησης. Αν τα φυτά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για επαγγελματικούς σκοπούς (π.χ. διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, ξενοδοχείων, εργοστασίων κ.λπ.) παρακαλούμε να μας ζητήσετε την έκδοση Τιμολογίου Πώλησης δηλώνοντάς μας το επάγγελμα, τον ΑΦΜ της Επιχείρησης και τη ΔΟΥ που ανήκει. Στις τιμές των φυτών συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 13%.

δ. Όλα τα φυτά συσκευάζονται σε νάιλον σακούλες για να μη χάνουν την υγρασία τους και μπαίνουν σε χαρτονένια κιβώτια. Έτσι μπορούν να παραμείνουν με πλήρη ασφάλεια για πάνω από 15 μέρες. Αν η παραγγελία περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό φυτών, η αποστολή των φυτών γίνεται σε περισσότερα κιβώτια. Ο αριθμός των κιβωτίων της αποστολής αναγράφεται ευκρινώς στην αυτοκόλλητη ετικέτα με τα στοιχεία του παραλήπτη, που βρίσκεται επικολλημένη σε κάθε κιβώτιο. Σ' αυτήν την ετικέτα αναγράφεται επίσης και το ποσό της αντικαταβολής, που αντιστοιχεί σε κάθε κιβώτιο.

ε. Οι αποστολές γίνονται ταχύτατα κυρίως με το ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ή κάποια εταιρεία Ταχυμεταφορών (courier). Σ' όλη τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου οι τριανταφυλλιές αποστέλλονται εντός 5 ημερών από τη λήψη της παραγγελίας. Εξαίρεση αποτελούν οι παραγγελίες που λαμβάνονται νωρίς (τον Οκτώβριο), οι οποίες προηγούνται και εκτελούνται πρώτες με την αρχή της φυτευτικής περιόδου.

στ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:
Μπορούμε να κρατήσουμε τις τριανταφυλλιές σας και να σας τις παραδώσουμε αργότερα την ημερομηνία που εσείς επιλέγετε. Προσοχή: παραδόσεις γίνονται μόνον εργάσιμες ημέρες και ώρες και εντός των χρονικών ορίων που γίνονται οι πωλήσεις μας δηλαδή από το τέλος Οκτωβρίου ως 15 Απριλίου.
Για την παραπάνω υπηρεσία έχετε επιπλέον επιβάρυνση  10 Ευρώ. Παραγγελίες με τον παραπάνω όρο προεξοφλούνται.Αναζήτηση βάσει χαρακτηριστικών

«ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ΑΒΡΑΜΗ»
ΥΙΟΙ Π. ΑΒΡΑΜΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.,

Περιοχή Μηδέν Λουδία,
Τ.Θ. 134,
T.K. 581 00 Γιαννιτσά
Ν. Πέλλας

Τηλ: 23820 22220 (4 γραμμές)
Fax : 23820 26901
e-mail : [email protected]
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης