Ζητήστε τον κατάλογό μας


Χονδρική Πώληση

Τα φυτώρια Αβράμη διακινούν τριανταφυλλιές με πλήρη ασφάλεια για τα φυτά κατά το χρονικό διάστημα από το τέλος Οκτωβρίου ως 15 Ιουνίου κάθε χρόνο. Αυτή η περίοδος, που αναφέρεται πολλές φορές και σαν «φυτευτική περίοδος», μπορεί να μεταβάλλεται κατά μερικές μέρες εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. 
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 2382022220 (4 γραμμές), 2382773830, 2382771999  (8 πμ έως 4 μμ) ή γραπτώς ( email στο [email protected] ή Φαξ στο 2382026901) σημειώνοντας τους κωδικούς των ποικιλιών και τις αντίστοιχες ποσότητες.
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά από συννενόηση, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πετυχημένη καλλιέργεια στην γλάστρα ή στη φύτευση στον κήπο ή το πάρκο.
 
Εφόσον είστε επαγγελματίας παραγωγός φυτών, γεωπόνος με κατάστημα γεωργικών ειδών, ιδιοκτήτης Κέντρου Κήπου ή ακόμα κηποτέχνης, κηπουρός, αρχιτέκτων τοπίου ή ασχολείστε αποκλειστικά ή εν μέρει με την παραγωγή φυτών, το πράσινο και την τοπιοτεχνία τότε μας ενδιαφέρει η συνεργασία σας.
 
Από την παρούσα ιστοσελίδα μας, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τις τριανταφυλλιές μας ή να κάνετε και την παραγγελία σας. Επίσης θα χαρούμε αν επικοινωνήσετε μαζί μας για κάποια διευκρίνιση ή πληροφορία ή για να σας κάνουμε κάποια προσφορά.

Οι τιμές χονδρικής πώλησης ισχύουν μόνο για επαγγελματίες.


Συζητήστε μαζί μας
Ιδανικές για πώληση ανθισμένες σε γλάστρες
Κάνετε κλικ για να δείτε και να "κατεβάσετε" τον Τιμοκατάλογο Χονδρικής Πώλησης Γυμνόριζων Τριανταφυλλιών
Για μικρότερες ποσότητες των 100 τριανταφυλλιών ή για παραγγελίες που οι ποσότητες ανά ποικιλία δεν είναι σε μάτσα των 10 φυτών.
Κλικ στην εικόνα για τις Ειδικές Εκπτώσεις για Κηποτέχνες.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία φυτών σε γλαστράκια 8 Χ 8 εκ. , γλάστρες 1,5 λίτρου και γυμνόριζα 2 ετών σε πολύ καλές τιμές.
Πανευρωπαϊκή καινοτομία μας: το ξύλινο κιβώτιο στο οποίο μεταφέρονται γίνεται ένα θαυμάσιο σταντ. Κάνετε κλικ στην εικόνα για τον "Τιμοκατάλογο Χονδρικής Πώλησης σε Γεωργικά Καταστήματα και Κέντρα Κήπου"
...θα πληροφορήσουν με αξιοπιστία τον πελάτη σας... μπορείτε ν’ αρχίσετε τις πωλήσεις σας πρίν την ανθοφορία ...
Αν θέλετε να μας στείλετε με ΦΑΞ την παραγγελία σας κάντε κλικ στην διπλανή εικόνα και κατεβάστε το ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ...
Αναζήτηση βάσει χαρακτηριστικών

«ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ΑΒΡΑΜΗ»
ΥΙΟΙ Π. ΑΒΡΑΜΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.,

Περιοχή Μηδέν Λουδία,
Τ.Θ. 134,
T.K. 581 00 Γιαννιτσά
Ν. Πέλλας

Τηλ: 23820 22220 (4 γραμμές)
Fax : 23820 26901
e-mail : [email protected]
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης