Ζητήστε τον κατάλογό μας

ΓΕΩΫΦΑΣΜΑ: Μια Οικονομική και Οικολογική Μέθοδος για την καταπολέμηση των ζιζανίων.


Τα ζιζάνια, δηλαδή τα αγριόχορτα, εκτός από το ότι ασχημίζουν τον κήπο μας, μεταφέρουν αρρώστειες και επιβλαβή έντομα στα φυτά μας, αλλά και τους στερούν το νερό που είναι τόσο απαραίτητο για τη ζωή τους. Μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτά εύκολα και οικολογικά με τη χρήση του Γεωϋφάσματος.

Στην Ελλάδα η καταπολέμηση των ζιζανίων αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα εγχειρήματα γιατί γίνεται κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που ο ήλιος "καίει", δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεχορταριάζουμε σε μέρη που κάνει ζέστη, ιδίως σε δυσπρόσιτα σημεία με αγκάθια, όπως γύρω από τις τριανταφυλλιές.

Η χρήση του γεωϋφάσματος, όπως θα δούμε παρακάτω, μας βοηθάει να απαλλαγούμε μόνιμα από τα ζιζάνια αλλά επίσης, κι αυτό είναι εξ ίσου σημαντικό, βοήθαει στην εξοικονόμηση του νερού του ποτίσματος.

Όλα αυτά μπορούν να εφαρμοστούν με θαυμάσια αποτελέσματα τόσο στις μόνιμες θέσεις του ροδώνα σας, του ανθόκηπού σας ή στον οπωρώνα σας όσο και στον λαχανόκηπό σας.

Τι είναι το Γεωύφασμα; Πρόκειται για μια ανθεκτική πλαστική λινάτσα. Αντέχει στον ήλιο και δεν σκίζεται ακόμα κι αν πιέζεται από μεγάλο βάρος. Επιτρέπει την δίοδο του αέρα και του νερού ενώ σκιάζει εντελώς το έδαφος το οποίο καλύπτει κι έτσι τα ζιζάνια καταστρέφονται. Είναι ελαφρύ και κυκλοφορεί σε ρολά για την εύκολη εφαρμογή του.

Εφαρμόστε το αμέσως μετά το κλάδεμα των τριανταφυλλιών σας φροντίζοντας ταυτόχρονα την προσθήκη κοπριάς ή τύρφης και την εγκατάσταση της γραμμής του ποτίσματος
Φυτέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες μας δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο καλό πάτημα και το άφθονο πότισμα, τόσο πριν όσο και μετά την εφαρμογή...
Έχει πολλές εφαρμογές στον κήπο τόσο για την οικολογική καλλιέργεια του εδάφους και την εδαφοκάλυψη στον ανθόκηπο και το λαχανόκηπο, όσο και στην δημιουργία στοιχείων του κήπου χωρίς μπετόν ...

Ιδανικό για τον ερασιτέχνη κηπουρό για τον ανθόκηπο και το λαχανόκηπο
20,00€
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Αναζήτηση βάσει χαρακτηριστικών

«ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ΑΒΡΑΜΗ»
ΥΙΟΙ Π. ΑΒΡΑΜΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.,

Περιοχή Μηδέν Λουδία,
Τ.Θ. 134,
T.K. 581 00 Γιαννιτσά
Ν. Πέλλας

Τηλ: 23820 22220 (4 γραμμές)
Fax : 23820 26901
e-mail : [email protected]
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης